Apparaten en accessoires
Flatbread gevuld met mozzarella
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
12 sneetjes
Ingrediënten
Topping
-
Parmezaanse kaas15 g
-
verse peterseliebladeren1 el
Vulling
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
teentjes knoflook2
-
mozzarella in schijfjes150 g
-
crème fraîche40 g
-
ei1
Deeg
-
kwark, 40% vet130 g
-
boter in stukken80 g
-
bloem en wat extra om te bestuiven270 g
-
ei1
-
suiker1 snuifje
-
zout1 tl
-
eierdooier om te kleuren1
-
water1 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
9 g
Calorieën
957 kJ /
229 kcal
Vetten
13 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Heerlijke flatbreads
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 Min
Poedersuiker
5 Min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 Std. 10 Min
Snel bladerdeeg
1 Std. 20 Min
Kruimeldeeg
5 Min
Slagroom
10 Min
Vegan kruimeldeeg
45 Min
Tomaat en basilicum kip quiche
1 Std.
Kruidenboter flatbreads
35 Min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 Min
Vier kazen flatbread om te delen
40 Min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 Std.